Wednesday, March 01, 2006

Erieni korraldamine- nagu ikka...

Päev enne Erieni sammub Chloe tipatapa kodu poole. Ümbrust ei näe, sisse on lülitatud automaatkulgemine, sest Chloe tegeleb Mõtlemisega. Varandusekaart...niih....druiid..niih....mis druiid teeb...nii......tuli..jaaa....fakkk.....meil pole ju varandust! Kõik tegevus plaanitud, aga varandust pole....Chloe vahib paanikas kaldaid, mispidi ma läbi 20 cm jää ennast puurin...ja siis langeb pilk....

Mõned tunnid hiljem haaravad 3 gm-i kaasa mustad kilekotid ja lähevad salajasele operatsioonile. Ees seisab esmaklassiline vargus. Kõik on plaanitud. Auto sõidab vaikselt tegevuspaigale, milleks on keset linna vastkaevatud kraav. Nüüd jälle Mission Impossible muusika taustaks ja kaks gm-i hiilivad ühe kivihunniku juurest teise juurde ning tagasi autosse. Kummide vilisedes tõmmab auto paigalt ning sõidab tagasi Chloe juurde. Muusika lõpp. Kaks kotitäit kive pannakse vanni pesemiseks. 2 h hiljem vannud Chloe ning võtab vannist välja muda ja 7 niru kivi. Varandust ikka veel pole.
Nüüd tuleb plaan B, ehk siis plaani pole. Siis tuleb lihtsalt vaadata, mida korteris kõige rohkem ja mida ei kasutata. Põldoad. Jah, just need võtab Chloe, tassib oma tuppa ning soovitab ka edaspidi soojalt värvida ube oma väikses toas, suletud akna ja uksega. Hea oli. Teinekord veel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home