Monday, January 30, 2006

Valvesüsteemi parandused, täiendused

VUTC ehk siis väliluure, uuringute tibicommando kahtlustab, et võivad välja ilmuda tülikad naisolevuste päästjad, kes tibisi jms väärt kraami ka ilma päästetavate soovita päästa üritavad.
Niisiis me peaksime oma ilgelt pika ja taevakõrguse lossi turvameetmeid parandama. Aga kuna tänapäeva päästjad on arvutisüsteemides osavad, siis peab kasutama vanu häid nippe. Oma armukeste jaoks mõeldud uksest ei tohi me kellelgi rääkida ja näo järgi vaatame, kes sinna pääseb, pluss on seal üks aste, mis koos astujaga maa alla kukub, teadjad astuvad sealt üle ja siis meil on veel valvur ka- valge vampiirjänes, hea valvur on.
Teisele uksele peame panema veega ämbri ja kirve ukse peale. m...ja lossile peame keti ümber tõmbama ja selle puu külge siduma, juhuks kui keegi kavatseb lossi koos meiega ära vedada. Ja siis tulevad veel valele astmele astudes seinast ripsmetushid jms välja ning huuleläike peal võib libastuda, ja küünelaki aurudesse igavesti magama jääma. Meil ongi virnadeviisi uinunud printse all saalis vedelemas.
Ja kuri lohe ka välja valvesse, isane...ei, emane...teem,mõlemale annab vastasugupoole vaatevälja paigutada. Ülemine aken peaks olema trellitatud. Aknale peaks veel midagi panema. On soovitusi?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home