Wednesday, January 12, 2005

Kummalt poolt?

[Hel]
Tibid käisid poes. Oli vaja, noh. Aga peale poodide käisid tibid veel ka tänavaid ületamas. See oli märksa põnevam. Lõpuks sai lausa niipalju tänavaid ületatud, et ma pole päris kindel kas saaks nende kokkulugemisegagi hakkama. Ilmselt mitte. Sest Jaanikal/lendyal on ainult 12 varvast.

Kust ma siis alustan?
Jaanika imes põski. Ma ostsin juuksevärvi (ei ütle veel mis värvi, kui Jaanika oma tahtmise saab, siis 20.01 on "värvime kõik juuksed, mis ette satuvad" päev) ja keelasin tal liiga rõõmus olla. Nii ta siis seisiski keset Tartu Kaubamaja (jah, üsna täpselt keset) ja imes põski vaakumisse. Pärast oigas, et valus on. Rumal tüdruk! Selliseid asju ei tehta...pärast ei kurdeta, et valus oli.

Kui Jaanika oma punklaulu valmis oli saanud, oli tal ka tarvis keset toidupoodi omaette räppida ja tantsida. Chillida noh. Täitsa hea nägi välja. Natukene veel ja ümberringi oleks kogunenud rahvamassid. Mitte vaatama vaid seepärast seisma, et mööda ei saa...aga see pole enam tähtis. :D

Ahjaa, Kaubahalli ees lihtsalt PEAB mehi peksma. Järgmine kord harjutame hüppega lööke.

Ja Zavoodist peab ära jooksma, eriti kui sõbrad hoiatavad, et kohe tuleb sinna rändauhind. See on nagu Kuldvaarikas, mida keegi saada ei taha aga kui tuleb, siis naeratusega vastu võetakse.

Ahjaa, ja siis tuli kuulus tänava ületamine. Noh, seal Krooksu ees on üks, eksole. Ja meil oli vaja poe juurest Krooksu juurde saada.
lendya: nüüd tuleb tänavaületamise koht
Hel: kummalt poolt?
Mõlemad tibid jäävad seisma ja mõtlema. Ühel hetkel jookseb lendya üle tee, poolel teel röögatab: Hel, kus sa jäid, raisk!
Hel kükitab sel ajal tee ääres maas, irvitab, ja püüab meeleheitlikult välja mõelda, et kummalt poolt siis. Tee ületatud, jääb ka lendya oma äärekivi juurde seisma ning sama asja üle juurdlema. Vaatepilt: üks ühel pool, teine teisel pool teed, kükitavad maas, irvitavad...ja ei tea kummalt poolt. :)

Läksime lendya juurde. Tulime lendya juurest ära. Kas pole põnev? Kõigepealt minnakse ja siis tullakse ja siis minnakse ja siis ollakse tulnud jne jne jne. Ma avastasin seda ka teede ületamise jures. "Läheme üle tee." "Tulime üle tee." Kas pole lahe? Täpselt, muidugi on! :)

Igatahes, nüüd on see siis ametlik. Lendya andis mulle oma korteri võtmed. :*** I love you, babe! :)

Ja selle Iuridicumi küljes on kaamerad! Terve hunnik! Vähemal teistelt poolt teed on neid näha. Või tähendab, vähemalt suvel oli neid veel näha. No kurat, ma olen täiesti veenudnud, et seal ON kaamerad. Ja ükskord ma nad sealt leian, st. näen neid seal jälle.

Õuõuõu, ja siis tuli see kollane auto. Selline pisike ja kollane ja Hel hõsikas, näe Jaanika, sina! Ei, tegelikult Hel ei hõisanud seda...aga ainult seepärast, et see protsess, mis paneb mõtte sõnadeks vormuma ja suust välja tulema, võttis piisavalt aega, et Hel mõistaks - see ei saa Jaanika olla, sest Jaanika kõnnib kõrval.

Aga kummal pool kõrval? Vot see on hea küsimus. Ühel hetkel oleks nagu vasakul. Aga kui käed risti panna, siis on ta ju järsku paremat kätte, eksole. Ja kui käed seljataha viia ning ka risti asetada...no siis on Jaanika üldse kadunud, sest ma ju ei näe enam oma käsi.
Ja siis pidime me ennast ära segama. Segasime, ilusti segasime. Koduteed oli raske leida...aga me valisime ainsa tee, kuhu minna sai ja kust me tulnud polnud...ning näedsa, õige oli. :)

P.S. Mart, ga mina bean zind dänama...võibolla deen gunagi izegi ühe gingiduze või gagz... :)
Ainuz äda on, ed zee geel gipub gülge jääma...:)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home